Fjelleir nr. 2 i Bergsdalen (8-12 år)

Arrangement

Fra dato
2. juli 2018 kl. 08:00
Til dato
6. juli 2018
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Fjelltur, Hyttetur, Padletur, Bading, Aktivitetskortet, 4.-7.Klasse
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene, Vestlandet
Turkode
742
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag inviterer i tradisjonen tro til fjelleir i Bergsdalen. Endelig sommeferie og tid for en uke fullspekket med kule aktiviteter, uten foreldre! Fjelleiren er perfekt for deg som vil få nye venner som også er interessert i friluftsliv. Dette er et tilbud for barn mellom 8 og 12 år.

Beskrivelse: Vi rullerer, og bor både på Alexander Grieg- hytten, turisthytten Vending og i lavvoleir,og får gjennom uken blant annet være med på fjellturer, fisking, bading, kano- og kajakkpadling, matlaging på bål og leirliv. På kveldene står deltakerne selv for underholdningen og det blir masse bålkos. Alexander Grieghytten har innlagt vann og strøm, og har dermed både dusj og toalett. Oppmøte mandag morgen ca. kl 8.00 på Bergen Busstasjon. Vi reiser samlet med buss til hytten. På fredagen er vi tilbake i byen ca. kl. 16:30. Nærmere informasjon får deltakerne når det nærmer seg. Dette blir gøy - bli med på skolefri i fjellet!

Mat: Mat er inkludert i prisen. 

Utstyr: Se turlagets utstyrsliste. Utstyrsliste sendes også ut sammen med infoskriv i forkant av turen. 

Kart: Turkart: "Kvamskogen og Bergsdalen" 1: 50 000. Kartet kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Pris:

Barnemedlem kr. 2 400,-. Barn ikke-medlem Kr.2 525 ,-  

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Aktivitetskortet: 

På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune. Ring inn for å melde deg på turen til 55 33 58 18, eller send epost til elise.hessevik@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskortet må oppgis ved påmelding.  

 

Prisen inkluderer transport tur-retur Bergen, deilig mat, overnatting og turledelse.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.  

 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 125,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1200,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Elise på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: elise.hessevik@dnt.no

Kontaktinformasjon: